Empowerhouse kontorfællesskab


Indiakaj 10
2100 København Ø

EmpowerHouse er et kontorfællesskab og kursuslokale med Kastellet i baghaven og vandet omkring. Der er en skøn stemning i, og omkring de gamle huse ved vandet i den skønneste del af København.

Der er nem parkering og Lagkagehuset om hjørnet samt nem adgang til cafeer og restauranter i Kbh. K og Ø.
Screen Shot 2015-02-22 at 21.17.06

Værdier, priser og betingelser

Ro, rummelighed, nærvær, synergi og passion.

Min intention er at skabe et sted, hvor ligesindede kan sidde og arbejde sammen. Det er intentionen at skabe et sted, hvor der er en god og hyggelig stemning, et rart sted at tage på arbejde. I forhold til rammerne har jeg forsøgt at indrette EmpowerHouse med varme og æstetik, så fornemmelse af kontor viger pladsen for fornemmelsen af rum med mulighed for inspiration, fordybelse og ro. Jeg håber at skabe et rum, hvor der er mulighed for synergi og gensidig sparring. Hvis der er stemning for det i gruppen, kunne man forestille sig ugentligt yoga/massage.

EmpowerHouse er et 172 kvm stort lokale, der består af et stort lokale og et mindre kontor/sessionrum, køkken og 2 toiletter. Det store lokale er delt ind i en hyggekrog og et stort område, der om dagen bruges til kontorfællesskab og om aftenen/weekender lejes ud til kurser/workshops. Der er plads til ca. 70 mennesker.


Leje af kontorplads

Pris for deltidsbord er 2000,- kr pr. måned ex moms. Her kan du komme som det passer på hverdage 8-17,- dog max. 3 dage om ugen. Der kan være enkelte dagsarrangementer på hverdage, så faste dage kan ikke garanteres, men der er en fælles elektronisk kalender, så alle er opdateret løbende om eventuelle arrangementer.

Prisen dækker følgende
1 kontorplads mandag-fredag 8-17, rengøring, el, brug af mindre aflukket kontor/session lokale (op til 5 gange pr måned - klippekort kan købes for 1500 for 10 gange til brug herudover), forbrug af stearinlys mv. Du får tildelt plads til papirer mv. i skab. Ligeledes er brug af sessionsrum/kontor med i prisen. Det fordeles mellem medlemmerne i huset.
Medbring selv the/kaffe/mad. Der er Nespressomaskine. Jeg sørger for kapsler du kan lave latte ved at lægge 5 kr. i en kasse.

Depositum

Ved start betales første leje samt 3 måneders depositum samt 3 måneders husleje som sikkerhed. Hvert år sættes 10% af depositum på en vedligeholdelseskonto, som ikke refunderes ved udmeldelse af EmpowerHouse. Udlejer står for vedligeholdelse.

Udmeldelse/opsigelse

Udlejer kan opsige udlejeaftale med en måneds varsel. Lejer kan opsige leje med tre måneders varsel med udgangen af en måned. Ved misligeholdelse af betaling eller lokaler kan udlejer opsige lejer uden varsel. Iøvrigt gælder Erhvervslejeloven § 69.


Praktisk info til brugere af Empowerhouse

Hvis du til leje til kursus og events kan du se mere her: http://old.kisserpaludan.dk/empowerhouse/

Se venligst denne side inden du benytter EmpowerHouse: http://old.kisserpaludan.dk/info/

Kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular for spørgsmål eller booking - så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Dit navn

Email

Besked