Ondergeschikte drinktherapie

Er wordt therapie geboden voor jonge volwassenen met alcoholische problemen. Tegenwoordig is het probleem van alcoholgebruik door minderjarigen net zo groot in Spanje als wereldwijd. Sommige kinderen, vaak met een problematische achtergrond, beginnen al op school alcohol te drinken. Ze omzeilen de verplichte leeftijdscontrole voor het kopen van alcohol door valse identificatiedocumenten online te verkrijgen. Het is heel gemakkelijk om deze dagen te doen, omdat het internet is vol met nep-ID-leveranciers die een hoge standaard service bieden, net als alle andere reguliere e-commerce winkels. Kwetsbare jonge mensen, voor wie drinken een manier is om te ontsnappen aan een stressvolle dagelijkse omgeving, hebben dringend medische en psychologische hulp nodig. Het drinken door minderjarigen is uiterst schadelijk voor de toekomstige gezondheid van een persoon, en wanneer valse identiteitskaarten worden gebruikt om alcoholische dranken te verkrijgen, komen daar nog eens de juridische gevolgen bij. Het vervalsen van iemands identiteit is een ernstig crimineel misdrijf dat de toekomst van jonge mensen onomkeerbaar kan schaden.

.

Gratis inspiration

 
Find inspiration til et autentisk liv blandt værktøjer og kurser på denne side.
FIGUR3

SURROUNDED AND HELD BY THE PRESENCE OF LOVE

Figuren som er omtalt i min podcast nr.109
Se figuren her
NÆRVÆR GENNEM MEDITATION

NÆRVÆR GENNEM MEDITATION

Uanset hvad du ønsker at ændre i dit liv, er du nødt til at starte med nærvær. Meditation er en god måde at skabe nærvær på. Den måde vi starter og afslutter dagen på, har stor indvirkning på hvordan vores dage bliver. HENT GRATIS EN MORGEN- OG AFTENMEDITATION HER.
Hent meditationer her
SELVVÆRDSTJEK-

SELVVÆRDSTJEK

Du kan starter med at få et overblik over, hvordan din egenkærlighed spiller sig ud i livets forskellige områder. Det er en øvelse, der dels handler om at få dette overblik, men dels også om at trække ansvaret for vores liv hjem til os selv. Når vi gør det, giver vi os selv kraften og magten over vores liv, så vi kan begynde at skabe nye mønstre, der gavner os. Overvej, hvordan du behandler dig selv i alle dit livs forhold – på en skala fra 0 til 10.
Læs mere her
til middag

KOM DYBERE OG TÆTTERE PÅ DINE MEDMENNESKER

Hvis du gerne vil lidt dybere og tættere på dine medmennesker, så er her lidt inspiration til hvordan og hvilke spørgsmål du kan stille.
Læs mere her
Flere og flere bryder med deres forældre

FLERE OG FLERE BRYDER MED DERES FORÆLDRE

Det kan være et sundhedstegn, når flere og flere bryder med deres forældre
Læs mere her
elsk og blomsterhave

SUPEREGO-BESKEDER

Med udgangspunkt i Enneagrammets ni personlighedstyper får du en liste over de forskellige typers superego-beskeder. Selv om du måske ikke kender din type, kan du formentlig genkende dit superego.
Læs Superego-beskeder
42776228_477319106100311_8668208270730592256_n

SAMTALE MED MORTEN LINDBERG OG JULIE JEUNE OM ENNEAGRAMMET PÅ RADIO 24SYV

LYT MED HER

INTERVIEW MED GITTE KOLDTOFT OM MOD, SELVVÆRD OG ENNEAGRAMMET

LYT MED HER

INTERVIEW OM KÆRLIGHED TIL RADIO 24SYV

LYT MED HER
inspiration

MIN INSPIRATION

Jeg er selv inspireret fra mange forskellige vinkler, bl.a. Echart Tolle, Byron Katie, Robert Holden, A Course In Miracles, Russ Hudson, Almass, Wayne Dyer, Osho, Marianne Williamsen, Dr. Barbara De Angelis,, Brené Brown, Irving D. Yalom og Ram rass. Jeg deltager løbende i kurser og retreats der fortsat udvikler og inspirerer mig. I år og sidste år var jeg bl.a. på en del kurser i det spirituelle Enneagram og A Course In Miracles.
Få inspiration
Enneagram

ENNEAGRAMMET

Enneagrammet er et helt unik og konkret værktøj, der hjælper os til at forstå, hvem vi og andre er og hvorfor vi agerer, føler og tænker som vi gør. Det adskiller sig fra andre modeller om personlighedstyper ved både at beskrive vores adfærd samt forklare baggrunden for den adfærd vi har. Det er et værktøj med stor dybde og kompleksitet (som vi mennesker) og samtidigt er det konkret anvendeligt og brugbart.
Lær mere om enneagrammet som værktøj
Enneagramtyperne&Musik

ENNEAGRAM-TYPERNE & MUSIK

Med udgangspunkt i Enneagrammets ni personlighedstyper får du en liste over de forskellige typers musikvalg. Selv om du måske ikke kender din type, kan du måske genkende dine musikvalg. God fornøjelse.
Se enneagram-typernes musik
soultalk

SOULTALK MED KISSER PALUDAN

Kisser Paludan præsenterer podcasts, hvor hun inviterer forskellige spændende mennesker ind til samtaler, som skal inspirere til et liv i kærlighed, balance og glæde i et helhjertet liv.
Lyt til podcasts

10 råd til sparring

Lyt her til mine 10 bedste råd til at blive en god sparringspartner.

En god sparringspartner

Introduktion til videokursus

Hør om videokurset til bestselleren “Elsk den du er”. Kurset købes på min videoportal elsk.teachery.co, hvor du også kan lytte til en gratis 30 minutters introduktion til forløbet.

Bevidst forældreskab

Denne video fortæller om bevidst forældreskab. Hør også min Podcast "SoulTalk", hvor jeg taler om dette.

INTRODUKTION 1 til "MOD til at være dig"

Denne video er den første introduktion ud af tre til min nye bog, der udkom i Maj. Herudover er der en lille øvelse i forhold til at være dig selv tro.

INTRODUKTION 2 til "MOD til at være dig"

Denne video er den anden introduktion ud af tre til min nye bog, der udkom i Maj.

INTRODUKTION 3 til "MOD til at være dig"

Denne video er den tredje introduktion ud af tre til min nye bog, der udkom i Maj.

PSYKOLOGENS 10 RÅD TIL STYRKET SELVVÆRD - KRISTELIGT DAGBLAD

Artikel i Kristeligt Dagblad: "Når dit selvværd er lavt, vil du opleve et behov for, at andre skal understøtte dit værd og give dig den anerkendelse og kærlighed, du ikke har til dig selv. Kun ved at du lærer at elske dig selv, kan du slippe ud af denne onde cirkel og dels tiltrække kærlige relationer, dels holde op med at kræve, at noget i dig skal fyldes op af en anden, mener psykolog Kisser Paludan.
Læs hele artiklen her
Forside-selvvaerd2

BLOG FRA KISSER PALUDAN

Dyk ned bloggen fra Kisser Paludan.
Besøg bloggen
Mod_forside

MOD TIL AT VÆRE DIG

MOD til at være dig er en konkret og værktøjsorienteret træningsguide til, hvordan du finder modet til at være præcis den du er, til at leve efter dit hjerte.

Bogen vil styrke dig i at være i verden med fuld autenticitet. MOD til at være dig, hjælper dig til at finde modet til at stå stærkt i din sårbarhed, til at finde indre ro, styrke og integritet. Det er en bog, der lærer dig at handle og kommunikere i overensstemmelse med det, der virkelig er dig. Du guides til at rydde op i alt, hvad der måtte hæmme dig i at udleve dit fulde smukke, lysende potentiale.
Se boguddrag fra Kristeligt Dagblad
Læs mere her, og få modet til at være dig
elskdenduer_forside

STYRK TROEN PÅ DIG SELV & DIT SELVVÆRD MED KISSER PALUDAN

Selvværd er noget det vigtigste og mest grundlæggende, du kan arbejde med! Dit selvværd påvirker alt andet i vores liv. Det liv vi lever reflekterer det forhold, vi har til os selv. Selvværdet smitter af på alt fra relationer, kommunikation til realisering af potentiale og drømme. Hvis der er noget som helst i dit liv, som du ønsker anderledes (relationer, karriere, kommunikation, sundhed), må du starte med at skabe et stærkt selvværd. Derfra vil alt andet flyde med et nyt og anderledes flow.
Læs mere om, hvordan du kan styrke dit selvværd
IMG_7620

ØVELSE TIL DINE LIVSVÆRDIER

At blive klar på dine livsværdier er en anden og vigtig måde, at definere hvem du er og hvad der er vigtigt for dig. Når du kender dine livsværdier, kan de fungere som et fyrtårn i dit liv. De kan være din guidance, når du er i tvivl, og dit indre anker. Mange af os går gennem livet uden for alvor at gøre op med os selv, hvad der virkelig er vigtigt for os.
Læs mere om øvelsen til dine livsværdier her